RING: 2536 9934     LOGIN

Blog
Buch Couture Brude

18. februar 2019
BUCH COUTURE BRUD - SIDSEL

" Og så er der jo kjolen. Den tager sig også virkelig fint ud, hvis jeg selv skal sige det. Åh hvor er jeg bare glad for den! Nina ramte præcis det feminine, lette, minimalistiske udtryk, som jeg havde håbet på. Og så var kjolen en drøm at have på. Sådan et bølgende silkeskørt er altså bare […]

Læs mere
16. februar 2019
Buch Couture Brud - Trine

"Jeg var helt i panik over, at jeg ikke kunne finde en kjole i de mange brudekjolebutikker, jeg havde fået anbefalet. Herefter var der faktisk to bekendte, som fortalte om en designer i Aarhus som de klart ville anbefale, nemlig Buch Couture. Gudskelov at de gjorde det! Tror prisen var det, jeg tænkte mest på […]

Læs mere
15. februar 2019
Buch Couture Brud - Marie

"Jeg fik mange komplimenter for kjolen! Folk syntes den var meget smuk, helt speciel og meget mig!" Marie

Læs mere
15. februar 2019
Buch Couture Brud - Marie

"Tusind tak for den smukke, smukke brudekjole. Den gjorde at jeg faktisk endte med at føle mig som bruden på dagen. Vi havde en skøn dag! Og kjolen er helt perfekt! " Marie

Læs mere
15. februar 2019
Buch Couture Brud - Julie

Julies 50'er inspirerede brudekjole er vidunderlig personlig. Overdelen har de fineste håndsyede detaljer, og den turkise farve er gennemgående i både båndet, i taljen, skørtet, brudebuketten og ikke mindst gommens butterfly. Stoffet til kjolen har også en historie, idet det stammer fra Julies farmors brudekjole. Det er da lige til at blive forelsket i.

Læs mere
15. februar 2019
Buch Couture Brud - Ermina

" Mange tak - vi havde en perfekt dag og kjolen var perfekt! " Ermina

Læs mere
15. februar 2019
Buch Couture Brud - Camilla

"Jeg valgte Buch Couture, da jeg havde et helt klart billede af,hvordan min brudekjole skulle se ud. De værdier som Buch Couture arbejder ud fra fangede mig med det samme, og jeg var ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige sted at få lavet mit livs kjole. Ved første møde med Nina […]

Læs mere
15. februar 2019
Buch Couture Brud - Anne

Vinterbryllupper er ultra romantiske, og vi er virkelig forelskede i Anne, der stod brud i december i den smukkeste kjole i silke chiffon, delikat blonde og ferskvandsperler.

Læs mere
13. februar 2019
Buch Couture Brud - Astrid

"Det har været en kæmpe stor fornøjelse at arbejde sammen med Nina om at få designet og syet min brudekjole. Jeg havde en klar idé om, hvad jeg ønskede, da jeg bankede på hendes dør - så jeg tænkte, det ville være lige til. Men når mange års drømme pludselig skal blive til virkelighed gennem […]

Læs mere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram